Cecilie er en utrolig flink dame, med nok av kompetanse innen sitt felt. I tillegg er hun en god menneskekjenner som vier all sin tid for å få behovene dine dekket. Jeg kan varmt anbefale henne videre til andre. Takk for samarbeidet!

Mann, 21 år (Karriereveiledning etter v.g.)

 

- Takk for kjempegod veiledning Cecilie! Jeg vet hvilken retning jeg skal bevege meg nå - og  du  har gjort veien dit lettere å gå.

Mann, 41 år (Karriereveiledning og Omskolering)

 

- Fra å ha vært veldig usikker på hva jeg ønsker å utdanne meg som, har Cecilie nå hjulpet meg utrolig mye. Uten å kjenne hverandre fra før av, klarte Cecilie å finne ut hvilken retning hun tror vil passe meg best. Hun er tydelig og konkret, men samtidig føler jeg at jeg har fått tatt avgjørelsene som passer best til meg. Timene har vært veldig meningsfylte, og det å få snakke med en som kan mye om utdanning og yrker er noe jeg anbefaler! 

Elev i 3. vg (Karriereveiledning)

 

- Cecilie er en person som bryr seg, hun er engasjert, oppriktig og profesjonell. Hun stilte spørsmål som fikk meg til å være ærlig med meg selv, for å hente frem evner som lå bortgjemt og glemt, og hvordan utvikle meg videre på en god måte.

Kvinne, 48 år (Karriereveiledning)

 

 - Gjennom personlighetstester og konstruktive samtaler gleder jeg meg til nå å starte i et helt nytt yrke. Det har vært spennende å bli kjent med seg selv i denne prosessen og få klarhet i mine sterke sider. Jeg anbefaler alle som lurer på hva de skal bli eller som ønsker karrièreskifte til å kontakte Cecilie Haraldsen. Hun går i dybden og engasjerer seg gjennom hele prosessen. Hun viste meg nye måter å bruke kompetansen på som også samsvarer med personligheten min. Da falt alt på plass.

Kvinne, 46 (Karriereveiledning)

 

- I had intensive sessions with Cecilie and we found out that I should re-orient my career to areas that I have been longing for since I was a kid: Forget office environment and go for creative areas. The personal test that I filled out did also come with new results and so I learnt so much about myself. Thanks to Cecilie; I found the way out from the crisis situation I had been in.

Woman, 46 yrs (Career guidance)

 

- Cecilie er en meget kompetent og inspirerende yrkesveileder som vi trygt kan anbefale til andre. Basert på en grundig kartlegging av verdier, evner og interesser i forhold til fremtidige yrker fikk min datter svært gode innspill og hjelp til valg av riktig studieretning. Jeg observerte at Cecilie har en unik evne til å kommunisere på ungdommenes egne premisser, og jeg har sjelden sett  min datter så åpen og reflektert som i møtet med Cecilie!  Anbefales på det varmeste til alle med ungdom i huset!    

Mor til datter, 18 år (Karriereveiledning)

 

- Empatisk og profesjonell

Bjørn Ringom, grunnlegger av Ringom-instituttet ('Inspirerende Coaching')

 

- Tusen takk for super veiledning!  Vi er lettet over landing på valg av studieretning, takket være hjelp fra deg.

 Mor til elev på 3.v.g., 19 år (Yrkesveiledning)

 

- Det er alltid godt å møte mennesker som bryr seg. Cecilie Haraldsen er et slikt menneske. Hun har gjort en fantastisk jobb.

Kvinne, 34 år (Karriereveiledning)

 

- Fikk veldig god kjemi og samarbeidet veldig godt. Hun har fulgt meg opp veldig bra og gitt meg mye positivitet. Et herlig menneske og en fantastisk menneskekjenner. Bestandig blid og positiv. Tusen takk, Cecilie.       

Mann, 64 år (Karriereveiledning og Omskolering)

 

- Cecilie Haraldsen står på for sine kunder og er veldig behagelig å ha samtaler med. 

Kvinne, 26 år (Karriereveiledning)

 

 - Jeg har fått meget god hjelp og mange gode tilbakemeldinger på at jeg vil klare å begynne for meg selv.
- Helsen og livskvaliteten har blitt mye bedre
- Mange fine samtaler og stor støtte. Uten samtalene og støtten hadde jeg ikke begynt for meg selv

- Coaching – det passer du perfekt til!

Kvinne, 37 år (Karriereveiledning)

 

- Kjære Cecilie, Tusen takk for all hjelp og styrke du har gitt meg. Du har gitt meg troen på meg selv igjen. Du er et vakkert, herlig og  fantastisk menneske

- Du har åpnet en helt ny verden for meg!

Mann, 61 år (Karriereveiledning og Omskolering)

 

- Så en stor takk til deg, Cecilie. Du gjør en fantastisk jobb. Jeg har fått en gladere og mer reflektert mann. Er veldig imponert over deg. Hilsen en glad, lykkelig .....

Kvinne, 58 år (Karriereveiledning – brev fra samboer)